http://linnalannuoret.fi/

Valikko
×
Logo Setlementtitalo

Dames se my wat jou naam is my naam is adrianus lyrics

Dames, HG kuier by Adrianus – en hy bly nog by sy ma
dames, adrianus, biggy, south africa, afrikaans, dames se my wat jou naam is, ellen degeneres, ellen, snaaks, comedy, dewaldt huysamen Dam
Dames by Biggy | Lyrics
Lyrics to Dames by Biggy: Oh sy skut haar heupe Hey sy lek haar lippe Kan sien sy soek net dinge Wil my trick met al haar nukke Like vat my terug na jou huis toe Laat ek jou net wys toe Kom nader na my toe Klim in my kar en ons gly toe Heavy keen want sys oulik Vat aan my been
Afrikaans song Dames (sê my wat jou naam is) goes viral dames se my wat jou naam is my naam is adrianus lyrics
Browse for Dames Se My Wat Jou Naam Is song lyrics by entered search phrase. Choose one of the browsed Dames Se My Wat Jou Naam Is lyrics, get the lyrics and watch the video. There are 60 lyrics related to Dames Se My Wat Jou Naam Is. Related artists: My name is khan, Is pain, Is tropical, My autumn, My bloody valentine, My brightest diamond
Biggy se ‘Dames’ kraai koning op Top-20 | …
Biggy responds by telling her to use her feet which goes in to the hook of the song "Dames, sê my jou naam is, my name is Adriaanus" which translates to "Ladies tell me your name, my name is Adriaanus ".
Biggy - Dames (Official Music Video) - YouTube
The chorus of the song, “Dames sé my way you naam is, my name is Adriaanus”, is possibly the most popular part of the song and has since inspired a number of entertaining memes, gifs and reactions. It translates to “Ladies tell me what your name is, my name is Adriaanus.”.
Biggy - Dames Lyrics | MetroLyrics
Adrian Entwistle (23), oftewel Biggy, het byna oornag een van Suid-Afrika se bekendste sangers en kletsrymers geword met sy gewilde treffer “Dames”. Die refrein “Dames, sê my wat jou naam is, my naam is Adrianus” is tans die lirieke wat soos ʼn wafferse oorwurm in almal se koppe draai en maak ook sy verskyning in talle meme’s en video’s op sosiale media.
Biggy - Dames Lyrics | Musixmatch dames se my wat jou naam is my naam is adrianus lyrics
my en baie se droom so ‘n dikstam vrugdragend ou vye boom. Ek met my mandjie geplukte juwele en Attie se genetiese semi blinde sien se vriend’lik groet Vertel my hierdie was ‘n ontmoeting met een van die Engele styf omarm reg aan SY sy. Willie F van Tonder 2014/01/14 Krap my rug, dan krap ek joune het ek gedoen met wat Attie nie had nie
Dames, HG kuier by Adrianus – en hy bly nog by …
Lyrics to Dames by Biggy. Dames, se me wat jou naam is, My naam is Adriaanus
Dames Se My Wat Jou Naam Is lyrics dames se my wat jou naam is my naam is adrianus lyrics
Biggy DamesMy Wat Jo Naam Is lyrics. Browse for Biggy DamesMy Wat Jo Naam Is song lyrics by entered search phrase. Choose one of the browsed Biggy DamesMy Wat Jo Naam Is lyrics, get the lyrics and watch the video. There are 60 lyrics related to Biggy DamesMy Wat Jo Naam