http://linnalannuoret.fi/

Valikko
×
Logo Setlementtitalo

Dis wat jy doen aan my

Dirk Van Der Westhuizen - Stoom Lyrics | Musixmatch Dryf my teen die mure uit (Dis wat jy doen aan my) · Brendan Peyper Twintig20 ℗ 2020 South Africa - Sony Music Entertainment Africa (Pty) Ltd, under Select Music a division of Sony Music Entertainment Africa (Pty) Ltd Released on: 2020-04-03 Composer, Lyricist: N. Schoombee Composer, Lyricist: B. Peyper Keyboards, Producer: Murray Lubbe
Bobby verklap: Dís hoekom ek my tatoe laat verwyder dis wat jy doen aan my Daarsy, dis weer tyd om iets te doen wat na aan my Hart is, en dit is my MENSE, wanneer mens Opreg is, en met mense in jou lewe kan Meng, met geen Agendas nie, dan slaap mens net Lekker. Ek het
Dis Wat Jy Aan My Doen — Bobby van Jaarsveld | Last.fm Текст песни: Ek kan nie meer wag nie, ek wil nie meer nie dink, ek gaan dit nie los nie Jy soek my al lankal ek gaan vir jou val, jy maak ‘n man mal Sit my jou lippe op my laat ek warm kan raak Sit jou lyfie teen my, dis al wat saak maak
Bobby van Jaarsveld - Soen my (Dis wat jy aan my … dis wat jy doen aan my Provided to YouTube by Universal Music Group Dis Wat Jy Aan My Doen · Bobby Van Jaarsveld Maak n Wens ℗ 2014 Coleske Artist, Coleske Artists Released on: 20
Dis Wat Jy Aan My Doen - YouTube Dis wat jy aan my doen. Alles hier vandag is mooi as ek lê hier langs my nooi Somer son en seesand, saggies vat jy my hand Jy ken my lag en hoe ek lyk as my oë so vir jou kyk Jy weet wat ek nou wil doen, dit is ons geheim Vat my hand ek wys jou waar die liefde lê sonder om iets te sê [Koor] So soen my op my lippe vat my om my heupe ek wil
& Dis Wat Jy Aan My Doen (Testo) - Bobby van … dis wat jy doen aan my Dis Wat Jy Aan My Doen testo Guarda il video Dis Wat Jy Aan My Doen. Sfortunatamente non abbiamo ancora questo testo ma puoi aggiungerlo cliccando qui. Dis Wat Jy Aan My Doen è tratto dallAlbum Maak n Wens Tracking list e i testi dellalbum:
Dryf my teen die mure uit (Dis wat jy doen aan my) - … Listen to Dis Wat Jy Aan My Doen by Bobby Van Jaarsveld - Maak n Wens. Deezer: free music streaming. Discover more than 56 million tracks, create your …
Dryf my teen die mure uit (Dis wat jy doen aan my) … Dis wat jy doen ja jy, dis wat jy doen aan my Jy speel hierdie game en kleur oor die lynne ek weet jys myne Jou hart is die mooiste lippe die rooiste soene die beste Sit my jou lippe op my laat ek warm kan raak Sit jou lyfie teen my, dis al wat saak maak Ek raak verlief as net na jou kyk
Dryf my teen die mure uit (Dis wat jy doen aan my) … Read about Dis Wat Jy Aan My Doen from Bobby van Jaarsvelds Maak n wens and see the artwork, lyrics and similar artists.