http://linnalannuoret.fi/

Valikko
×
Logo Setlementtitalo

Gedig vir ouma wat oorlede is

Bydraes - Woes - Kreatiewe platform vir Afrikaans

Ek dra Ouma se woorde saam my. Dit is Ouma se gebede wat my pantser en warm hou teen die koue. Al die mooi herinneringe, en verjaarsdagkaartjies, die ou foto’s en prentjies… Ouma is diep in my hart, Ouma is my engel. Dankie vir alles. Liefde, Ouma se kind. Hierdie rubriek is ʼn lesersbrief wat op Maroela Media se webwerf gepubliseer is.

gedig vir my pa wat oorlede is - PngLine

gedig vir ouma wat oorlede is
Die gediggie is vir ouma. Al is ouma nou anders. Onthou ek wie ouma was. En weet ek dat ouma se liefde nog dieselfde is. Ouma is vasgebrand in almal. Ons dra stukkies van wie ouma was. En ons sal altyd daaroor lag. Die gediggie is vir ouma. ek het ‘n nuwe ouma gekry.

Afskeids brief vir ouma - bs.chiaradp.it

Ouma Grietjie Adams, oftewel Ta’ Grietjie van Garies wat bekendheid verwerf het vir haar weergawe van dis ʼn Lekker ou Jan, is Dinsdagaand in die ouderdom van 87 in die Bergsig-ouetehuis op Springbok oorlede. Sy is vermoedelik weens ouderdomverwante kwale dood. dood Garies Grietjie Adams ouma

Kosbare Pêrels: Ouma Kate is nou by ons Heer

Oct 14, 2019 - Die mooiste gedigte in Afrikaans alles hier bymekaar op een plek. Lees, geniet, waardeer . See more ideas about afrikaans, afrikaans quotes, afrikaanse quotes.

Tot weer siens Ouma - My Gedigte, Stories en Feite

iets wat aanhoudend aan jou menswees byt Elke sekonde saam ouma bewaar ek nou Want dis waaraan ek gaan vasklou Net goeie herhinderinge en mooi tyd Is al wat ek oor het voor ouma,ouma se oë vir altyd sluit Vir my oUma - ek is meer as oneindig lief vir jou*!

OUMA (‘ n special gedig) – breinsuiker

Afrikaanse Inspirerende aanhalings, Gedigte, Bybelverse wat inspireer, vasdruk woorde vol wyshede wat nuwe hoop vir drome bring en sonskyn gedagtes vir die siel. Spesiale geleenthede Kersfees is n tyd vir glo en vir

My ouma in kaneel: Die kleinood van onthou | LitNet

gedig vir ouma wat oorlede is
Ouma is my goue winter son. Ouma is my geel Sonneblom ‘Boeta, kom, ek maak vir jou ’n slap toebroodjie” “Met regte botter en goue stroop, ekstra vir liefde” Ouma is my goue blom. Ouma is my winterson . Daar sal ’n tyd kom wanneer die Sonneblom. val en maer vooroor buig, en aan ’n. krom stingel met sy gesig na die aarde hang.

Aan my liewe ouma deur Vry soos n Arend | Bydraes …

gedig vir my pa wat oorlede is. design my own clip art how to make my own clip art how do i create my own clip art how do i make my own clip art my cute clipart. pin. Shofar: pin. Flame in the Snow – the love letters of André Brink and Ingrid vlamindiesneeu_engafr: pin. Joris van der Voet (@JorisvanderVoet) | …

Argief vir ouma | Maroela Media

Ek dra Ouma se woorde saam my. Dit is Ouma se gebede wat my pantser en warm hou teen die koue. Al die mooi herinneringe, en verjaarsdagkaartjies, die ou foto’s en prentjies… Ouma is diep in my hart, Ouma is my engel. Dankie vir alles. Liefde, Ouma se kind. Hierdie rubriek is ʼn lesersbrief wat op Maroela Media se webwerf gepubliseer is.

’n Brief aan my liefste, enigste Ouma | Maroela Media

wat jy gevoed het en ons saam kon bou Vandag verloor ek n tyd van my lewe waaraan jy elke dag deel kon hê waar ons soveel gehad het om vir mekaar te sê Vandag stol n traan op my wang as teken van ons tye saam my geheue gevlek met jou naam Vandag brand n seer diep in my binneste maar ek gun n nuwe lewe vir jou al wil ek jou so graag hier hou

Vandag stol n traan op my wang deur Elzabe Young …

Toe was Ouma alleen en dit was die begin van die Groot Depressie. Ouma moes met ’n skreeuende baba op die rug ander mense se vuil klere was om aan die lewe te bly. Dit maak my bang, Ouma. Die onsekerheid. Die verskriklike moontlikhede van wat vir ons voorlê. Tog het Ouma

Die gedig is vir ouma - INK - INK

gedig vir ouma wat oorlede is
Die benaming “Ouma Plaas” dui reeds vir die leser die nou verband aan wat Magriet tussen twee van die belangrikste elemente uit haar jeug lê, naamlik die liefde vir haar ouma en vir die plaas as bykans idilliese ruimte, soos afgelei kan word uit die volgende reëls: “Want nie alleen was haar ouma van die eerste onthou af die wonderlikste mens in haar lewe nie, maar op die plaas het daar

Wat is ‘n ouma deur Daleen Enslin | Bydraes | Woes

gedig vir ouma wat oorlede is
Elke traan wat ek oor jou wang laat rol het. Elke poets waarmee ek jou kamtig gebol het Die beste medisyne kon my nooit soos jou liefde genees nie. Al die sonneblomme langs die pad sal nie vir jou genoeg wees nie. Vandag is jy ver weg, maar as jy by my kon wees weet ek jy sou. Ouma, ten spyte van al my herhinneringe, verlang ek vandag na jou.