http://linnalannuoret.fi/

Valikko
×
Logo Setlementtitalo

Gedig vir vriendin wat trou

Liefde Boodskap aan vriendin, kêrel, vrou en man

gedig vir vriendin wat trou

Gelukkig vir die paartjie het nie veel meer skeef geloop nie, net die dominee het verskik aan die ring wat aan Nina se vinger moes kom. Die bruidegom is lomp, niks meer hoef oor die saak gesê te word nie. ’n Lukrake weerligstraal het die onthaal aan die brand geslaan. Gelukkig het die gemeenskap ingespring en die troukoek was laat.

Trou | Maroela Media

jou mond - die sterre in jou oë en die. ywer in jou stap Weet ons. Dat die lewe vir ons goed was. God het vir. ons ‘n kind gegee, ‘n dogter, op wie ons trots kan wees. ‘N Kind wat kan uitdra en laat voortleef. Dit wat in ons harte nog jonk voort bly leef. My kind, my dogter, jou drome is ons ideale.

Gedig - Trou - Boere Afrikana Erfenis

Vir die laaste paar donker dae. was jou vriendskap my sonskyn. en het jou liefde my gedra. Ek is bly jy’s in my lewe. Ek is bly ek’t jou ontmoet. Mag die jaar wat voorlê. Jou met vrede begroet. Bly altyd so besonders. Bly altyd so spesiaal. want sonder jou. is my lewe baie vaal! Nog foto’s van die party … Talita kyk die wêreld van

Gebede vir jul troudag – Trou Idees

Geskryf vir jou my Vriendin. Die gedig is vir my beste vriendin. Daar is nooit ooit woorde om dankie genoeg te se aan iemand wat so n groot rol in jou lewe speel, maar hier is n probeerslag. Dankie. Jy is absoluut Wonderbaarlik fantasties n Vriendin soos geen ander Ek bid dit sal nooit verander. Jy is altyd daar Met woorde van wysheid Met

Uit my hart - Geskryf vir jou my Vriendin Die gedig is

gedig vir vriendin wat trou

Oorspronklike groete aan die pasgetroudes by die troue. Oorspronklike gelukwense gee ruimte vir n vlug van fantasie. Dit kan n kort wens wees in die styl van Japannese hoku of n ingewikkelde rap, n remake van n liedjie of n liedjie. Vriende van die pasgetroudes kan …

My vriendin - LitNet Blogs

Vroeër-jare het die spreekwoord gelui: Trou is nie perde-koop nie, maar ek dink die twee transaksies het nogal ‘n paar raakpunte: Beide is deesdae meer seremonieel van aard. Beide word dikwels aangeskaf vir die kinders. Beide is geneig om jou ‘n skop in die tande te gee as jy agteraf is.

Vriendin deur Marguerite - Kreatiewe platform vir …

Dankie vir die verhuring van my ry jou gunsteling motor, vir die verf my naels en vir my is die behandeling soos n prinses. Maar die meeste van alles, dankie vir trou my en vir my lief vir die persoon wat

Gratis: n Oulike gediggie vir jou troudag - Mooi …

* Die gedig is vir my beste vriendin. Daar is nooit ooit woorde om dankie genoeg te se aan iemand wat so n groot rol in jou lewe speel, maar hier is n probeerslag. Dankie N* Jy is absoluut Wonderbaarlik fantasties n Vriendin soos geen ander Ek bid dit sal nooit verander Jy is altyd daar Met woorde van wysheid Met woorde van raad Nog nooit het jy jou rug gedraai Jy was daar deur alles Jy was

Jou troudag: Kompetisiewenner aangekondig | …

gedig vir vriendin wat trou

Liewe vriendin …. Eendag het jy sommer in my lewe verskyn. Ons het mekaar so gevoel-voel. tot die ongemak verdwyn. Stadig maar seker, het ons mekaar leer ken. Ons geluk en vreugdes gedeel. lewensonstuimighede getem. Jou glimlag kan ‘n kamer verlig. Jou hart kan soveel liefde gee.

My vriendin - LitNet Blogs

Vriendin, vandag wil ek jou die dankie gee So baie mense is in my lewe Maar jys altyd die een wat werlik voel Ek weet ek kan jou nader Met enige iets En jy sal dit in jou hart koester Al stem jy nie daarmee saam. Jy gun my,my foute Maar jy sal daar wees as ek val Altyd met n glimlag Jou hand uitgesteek. Jyt my so baie geleer in die lewe

Liefde Boodskap aan vriendin, kêrel, vrou en man

gedig vir vriendin wat trou

Jy het in jou gedig gese presies wat ek vir my beste vriendin wil se. Dis darem maar lekker om sulke vriendinne in mens se lewe te he. Baie mooi geskryf . E-pos . 11 jaar 11 maande 3 weke 4 dae 2 ure oud. Maris. Dis pragtige woorde die! Ek het ook die een vriendin wat vir my alles beteken Ek dink elke vrou moet so ene hê!! Mag julle paadjie saam nooit doodloop nie!!! E-pos . 11 jaar 11

Uit my hart - Geskryf vir jou my Vriendin Die …

gedig vir vriendin wat trou

Mooi Troues hou baie van die fotos onder met Heinrich en Monique wat staan voor die Bougainvillea rank plante. So algemene plant sorg vir ‘n baie mooi agtergrond! Alhoewel die paartjie gegaan het met ‘n Rustieke tema vir hul troue, het dit ‘n moderne kinkel. Daar is geen tafeldoeke op die tafels nie, wat die mooi hout van die tafels wys. Die tafels is versier met ‘n fyn kant loper en hulle het op Proteas vir die blom-keuse besluit. Die feë liggies het ook gesorg vir