http://linnalannuoret.fi/

Valikko
×
Logo Setlementtitalo

Hoekom breek jy my hart

Ricus Nel - Sak En Pak Lyrics | Musixmatch

hoekom breek jy my hart
Jy breek my hart net weer en weer en weer. Melanie. Melanie. Ek wens jy kan dit vir my vra. Ek sal jou op my hande dra. Want jy bly nog steeds my grootste sonde. Jy smeer die sout terug in my wonde. Melanie. Kom ons maak n simfonie. Ek skryf vir jou die melodie. Kom sing vir my die harmonie. Melanie. Jy sê, jy sal dit vir my wys.

Juan Boucher - Gee Jou Hart N Breek Lyrics | …

Hier aan die ander kant van die muur Ek kannie verstaan hoekom jy my so uit sny nie En hier sit ek nou, uur na uur Verstaan jy nie my hart is oop Ek wil net help, jou weer reg kry Hou op om my so af te breek Hou op om altyd met my te stry Agter die muur wat jy gebou het staan ek met my arms oop ek sal jou help om oor hom te klim ek wil jou help

Afrikaans is groot: Hier is Minki se ‘breek-my-hart …

En jy voel soos ’n monster omdat jy gedurig moet “nee” sê bloot omdat jy dit nie kan bekostig nie. Op ’n dag, ná jy vir die soveelste keer nee gesê het, kyk jou kind moedeloos na jou, en vra: “Hoekom is ons so arm?” Daardie dag breek jou hart in ’n duisend stukke, maar jy hou jou dapper en gee voor dat die woorde nie seermaak nie.

Hoekom jou hare uitval en maklik afbreek

hoekom breek jy my hart
Van der Westhuizen, wat saam met die akteur Armand Aucamp as seremoniemeester by die konsert opgetree het, het dié brief voorgelees voordat Corlea haar liedjie, “Breek my hart”, gesing het. “Ná die konserte het ons verskeie boodskappe ontvang en derhalwe besluit om dié brief te plaas,” het die bestuur van die konsert op Facebook gesê.

Breek My Hart (Live) - Corlea Botha | Shazam

Hoekom breek jy my hart so wreed oop dat dit voel of elke emosie daaruit loop? Hoekom dwing jy trane oor my wange dat ek wonder waar is uiteindelik hoop? Hoekom maak jou optrede so seer dring deur my gebeente tot in my diepste wese? Hoekom sny jou woorde soos n stomp lem verwek dit pynlik stadig nuwe vrese? Hoekom wonder of jy jammer gaan sê

(afrikaans) Ek Wou Net Help! ! Poem by Carike …

hoekom breek jy my hart
Ref A: ED57AB0902C34977A5CE210D270BEBF5 Ref B: AMBEDGE0810 Ref C: 2021-01-18T20:13:19Z

Videos of Hoekom Breek Jy My Hart

Listen to Breek My Hart (Live) by Corlea Botha, 486 Shazams.