http://linnalannuoret.fi/

Valikko
×
Logo Setlementtitalo

Hoekom pyn my lewer

Wat om te doen wanneer milt pyn? Simptome en …
Jeukerige vel, alsoknown as pruritus, is `n irriterende en onbeheerbare sensationthat maak wat jy wil om te krap om die gevoel te verlig.Die moontlike oorsake foritchiness wissel van interne siektes, soos nier of lewersiekte, omveluitslag, allergieë, en dermatitis.. Dit is belangrik tosee n dokter vir jeuk as die oorsaak is nie voor die hand liggend. `N Dokter kan vind theunderlying oorsaak

Wat om te doen wanneer milt pyn? Simptome en …
hoekom pyn my lewer Hoekom is die pyn in sy regtersy. Dikwels kundiges in mediese instellings te hoor van my pasiënte kla van pyn in sy regtersy. Die oorsprong van hierdie toestand kan baie uiteenlopend wees, maar dit is nie toevallig in elk geval. lewer, duodenum, of n gedeelte van die dunderm.

soms het ek n brand pyn (soos vuur) in my hak | Health24
hoekom pyn my lewer Pyn in die regter boonste kwadrant in medisyne in `n aparte sindroom wat dikwels vergesel baie siektes van verskillende aard. Dit is `n chirurgiese, terapeutiese, ginekologiese, vel, en selfs parasitiese veneriese patologie. Maar dikwels pyn in die regter boonste kwadrant veroorsaak deur skade aan die lewer en galweë. Moet fokus op die volgende eienskappe van pyn in die regter boonste

pyn onder my regter ribbes. by posisie van die lewer, nie
Wil graag weet wat veroorsaak n vergrote lewer en wat kan daar gedoen word om dit te verbeter. My lewer is vergroot en die dokter se dit is agv pynpille wat ek drink aangesien ek in 2005 vyf verskillende operasies gehad het en in 2009 het ek vir 2mnde met n vrot wond geloop daar is ook toetse gedoen wat wys daar is nie vergroeisels in die lewer nie.

Jeuk: 70 oorsake, foto`s, behandelings
Jou lewer verrig meer as 500 funksies wat noodsaaklik is vir jou liggaam om optimaal te werk. Alles wat jy eet en drink, beweeg letterlik deur jou lewer, insluitend medisyne en chemiese middels. Die lewer is die tweedegrootste orgaan in die liggaam naas die vel. Dit is aan die regterkant van die liggaam onder die ribbekas geleë en is omtrent so groot soos ’n rugbybal.

Hoekom vergrote lewer? - af.delachieve.com
Infarksie van die milt. Hierdie siekte is die vorming van bloedklonte in die liggaam, wat pyn kan veroorsaak in die milt. Die redes hiervoor - n ontsteking van die milt, leukemie, aterosklerose en ander siektes. Tuberkulose. Parasiete. Splenic abses. terapie . Wanneer dit die milt seer, kan die simptome n derm siekte, maag en lewer lyk.

Hoekom kry ek pyn onder die ribbes op die regte?
hoekom pyn my lewer Ek is persoonlik gediagnoseer met vetterige lewer, wat my eerlik geskok het. Ek was nooit wat jy vet sou oorweeg nie. Ek het altyd aanvaar dat my dieet goed was, en dat my lewer gesond was, maar dit blyk dat ek baie verkeerd was! Vier jaar gelede het ek wakker geword met ‘n vreemde pyn in my buik. Ek het gedink miskien het ek ‘n spier

Pyn oor die lewer | Health24
Byvoorbeeld, as daar is pyn pyn in die regter bo kwadrant en nie n uur of meer, die persoon in die behoefte van dringende mediese sorg te slaag. Ek moet sê dat nie net die lewer en niere kan die "skuldiges" van pyn onder die regte ribbes. Soms is die moeite kan die pankreas, boonste gastro, long aan die regterkant, die galblaas te lewer.

Pyn oor lewer | Health24
hoekom pyn my lewer Ek sit in my deurmekaar studeerkamer besig om voor te berei vir more se Kersboodskap (eks bietjie laat, maar nou na ). En ek struggle, want, wat is die boodskap van Kersfees. Ja, ek weet Jesus het aarde toe gekom om vir ons sondes te sterf. Ons almal weet dit. Maar regtig, dit voel vir my

Boererate.com: Lewer
hoekom pyn my lewer Pyn in die regter boonste kwadrant in medisyne in `n aparte sindroom wat dikwels vergesel baie siektes van verskillende aard. Dit is `n chirurgiese, terapeutiese, ginekologiese, vel, en selfs parasitiese veneriese patologie. Maar dikwels pyn in die regter boonste kwadrant veroorsaak deur skade aan die lewer en galweë. Moet fokus op die volgende eienskappe van pyn in die regter boonste

Lewer - Wikipedia
Die lewer is een van die essensiële organe van diere. wat met veluitslag en/of pyn in die gewrigte gepaard kan gaan. Daarna begin die vel geel vertoon as gevolg van n styging van die bloedbilirubien. Die lewer is vergroot en wanneer daarop gedruk word, is dit pynlik.

Die belangrikste oorsake van pyn onder die regte …
hoekom pyn my lewer Maar, soos hierbo reeds genoem, die verandering in volume lewer kan baie oorsake hê. Daarom, as jy voel soos n vergrote lewer of daar is n paar druk in hierdie gebied, gaan na die opname. Dokter palpeer die lewer, die bepaling van sy digtheid, grootte, vorm. As die liggaam verhoog, palpasie pasiënt ervaar dikwels pyn.