http://linnalannuoret.fi/

Valikko
×
Logo Setlementtitalo

Soos n wildsbok wat smag

Soos n wildsbok | Chords, Lyrics and Sheet Music

KLAVIER INLEIDING - Presies dieselfde as : (U alleen is my hartsverlange en ek bring aan U die eer) Soos n wildsbok wat smag na waters smag my siel na U o Heer U alleen is my hartsverlange en ek bring aan U die eer U alleen is my bron van krag in U teenwoordigheid wil ek wag U alleen is my hartsverlange en ek bring aan U die eer Soos n wildsbok wat smag na waters smag my siel na U o …

Soos n Wildsbok - Jan de Wet | Shazam

soos n wildsbok wat smag
Soosn wildsbok smag na water, so smag ek na U, o God. [Certainty in the Uncertainty Series] During Empty Times: Fill Up with Christ

Soos ’n wildsbok wat smag na water Smag my siel na u o

SongSelect is the definitive source for worship song resources. Download easily transposable chord charts and sheet music plus lyrics for 100,000 songs.

Jan de Wet - Soos n Wildsbok Lyrics | Musixmatch

Soos n Wildsbok wat smag na wa by Radio Maranatha3 published on 2015-09-13T19:13:39Z. Users who liked this track Alex Flip. Alex Flip. Marlene Fouche. Marlene Fouche. Philemon. Adriaan Coetzer. Adriaan Coetzer. Jizzle Chizzle. Jurgens van der Merwe. Sashi27. Peet Pienaar 1. Peet Pienaar. User 319603485. Radio Maranatha3. Radio Maranatha3

Liedboek liedere en ander: G oedgekeur deur die Algemene

KLAVIER INLEIDING - Presies dieselfde as : (U alleen is my hartsverlange en ek bring aan U die eer) Soos n wildsbok wat smag na waters smag my siel na U o Heer U alleen is my hartsverlange en ek bring aan U die eer U alleen is my bron van krag in U teenwoordigheid wil ek wag U alleen is my hartsverlange en ek bring aan U die eer Soos n wildsbok wat smag na waters smag my siel na U o …

Soos n wildsbok smag na waterstrome : besinning

1. Soos ‘n wildsbok wat smag na water smag my siel na U, o Heer U alleen is my hartsverlange en ek bring aan U die eer U alleen is my bron van krag in U teenwoordigheid wil ek wag U alleen is my hartsverlange en ek bring aan U die eer Liedboek 168 1. Heilige Jesus, Heer van die Here, U is verhoog tot die hemel- troon.

PSALMS 42:2 Soos ’n wildsbok smag na water, so smag ek na

soos n wildsbok wat smag
1 Soos n wildsbok wat smag na water Smag my siel na u o Heer U alleen is my hartsverlange En ek bring aan U die eer SOOS N WILDSBOK. 2 U alleen is my krag en skild Aan U alleen wy ek nou myself U alleen is my hartsverlange En ek loof U as my Heer SOOS N WILDSBOK.

NG-Preke Gamtoosvallei: Soos n wildsbok

Soos ‘n Wildsbok wat smag na Water / Hallelujah. My wense vir U vir 2021: Turn your eyes Upon Jesus Dankie vir vriend Franjo, dat ek op die pragtige Petrof Klavier kon speel.

Soos ’n wildsbok wat smag na water Smag my siel na u o

Listen to Soos n Wildsbok by Jan de Wet, 24 Shazams. soos n wildsbok wat smaag na waters smaag my siel na u oh here u allen is my harts verlange en ek bring an u die eer u allen s my brom van krag en u teenwoordigheid wil ek wag u allen is my harts verlange en ek bring aan u …

Soos n Wildsbok - Worship Leader

Jul 17, 2019 - Soos ’n wildsbok wat smag na water Smag my siel na u o Heer U alleen is my hartsverlange En ek bring aan U die eer

Liedboek liedere en ander: G oedgekeur deur die Algemene

Soos ‘n Wildsbok wat smag na Water / Hallelujah. My wense vir U vir 2021: Turn your eyes Upon Jesus Dankie vir vriend Franjo, dat ek op die pragtige Petrof Klavier kon speel.

Videos of Soos n Wildsbok Wat smag

In hierdie Psalm het ons gelees van iemand wat na God smag… Hierdie persoon beskryf hierdie “smagting” hierdie hunkering, verlange na God, soos watn wildsbok na water smag. Hy plaas dit op dieselfde voet as ‘n wildsbok wat vir dae sonder water was en wat amper sy laaste kragte inspan net om by ‘n koel waterstroom te kom.

Pinkster Musiek - Soos ‘n Wildsbok wat smag na …

soos n wildsbok wat smag
Stream Soos n Wildsbok wat smag na wa by Radio Maranatha3 from desktop or your mobile device

LB 163 - Soos n wildsbok - YouTube

Jul 17, 2019 - Soos ’n wildsbok wat smag na water Smag my siel na u o Heer U alleen is my hartsverlange En ek bring aan U die eer

Soos ‘n wildsbok wat smag na water - Francois Louw …

Soos ‘n wildsbok wat smag na water. smag my siel na U O Heer. U alleen is my hartsverlange. en ek bring aan U die eer. Koor. U alleen is my bron van krag. In U teenwoordigheid wil ek wag. U alleen is my hartsverlange en ek bring aan U die eer. Sms WILDSBOK na 38021, slegs R10.