http://linnalannuoret.fi/

Valikko
×
Logo Setlementtitalo

Wys my waar jou hart nou le

GERHARD STEYN - WYS MY WAAR JOU HART NOU LE - Listen on

wys my waar jou hart nou le
Jy le nou hier langs my en slapies. Jy word so mooi groot my klein Peter Pan. Ek wil nooit ooit jou klein armpies wat my om my nek vat en my styf vashou tot jy slaap, vir groot word verruil nie. Die kere wat jy my hare uit my gesig vee en vir my se: "Ek is bitter lief vir jou". Ek koester jou, my Blessing. Jyt so mooi hart. Ons gesels so lekker

Gedagte vir die dag: Hoe om jou hart te bewaar | …

Skep vir my ’n rein hart, o God, vernuwe my gees en maak my standvastig. (Ps. 51:12) Hoe bewaar ’n mens jou hart? Ons almal weet “waar die hart van vol is, loop die mond van oor”. Jou hart is jou lewe. Ons kan baie daaroor uitbrei, maar een staan uit: Jou hart is die plek waar jy God beleef. Ons moet sensitief raak vir God se stem in

Wys My Jou Hart - YouTube

Lees jou gunsteling-tydskrifte en -koerante nou alles op een plek teen slegs R99 p.m. Word n intekenaar. Streeknuus Jou lewe wys waar jou hart is . . . Hof 28 Februarie 2018 16:31 Jason het haar lyk opgetel Hof 21 Augustus 2017 11:00. Ná verkragting wys 5-jarige verdagte uit Gesondheid 07 Augustus 2017 11:06. Hoe geler hoe mooier, wys studie Hof 09 Junie 2017 15:02. Ntlemeza: Hof wys

Wys My Jou Hart - Nianell | Shazam

Spr 3:5 Vertrou op die HERE met jou hele hart en steun nie op jou eie insig nie. Spr 3:6 Ken Hom in al jou weë, dan sal Hy jou paaie gelykmaak. Spr 3:7 Wees nie wys in jou eie oë nie; vrees die HERE, en wyk af van die kwaad; Spr 3:8 dit sal genesing wees vir jou liggaam en verkwikking vir jou gebeente.

Magic for Rhyn - Jy le nou hier langs my en slapies. …

wys my waar jou hart nou le
Wys my die plek waar ons saam gekniel het, Eens, toe jy myne was – Vroeër, toe een siel vir ons saam besiel het, Vroeër, toe jy myne was. Kyk, dis dieselfde; die hemel, blou, Lag soos voorheen op my en op jou; Dit skitter nog altyd ‘n welkomsgroet Vir ons liefde wat uithou en alles vergoed. Wys my die plek waar ons saam geloop het,

Web-etikette - Netwerk24

Gerhard Steyn - Pandora. Try disabling any ad blockers and refreshing this page. If that doesnt work, please visit our help page.

gedigte - Plasings | Facebook

Sign up for Deezer and listen to Wys My Waar Jou Hart Nou Le by Gerhard Steyn and 56 million more tracks.

Wys My Waar Jou Hart Nou Le by Gerhard Steyn on Amazon

Sal die roete na jou hart vir my korter raak Dit bly n vreemde pad Waar sal, waar sal ek jou vind In n wereld wyd Na al hierdie tyd Maar ek, ek bly nog hoop kry Kan jy my kry op die lang pad In die groot Karoo Met die maan daar bo wat skyn Hou my naby en wys jou hart vir my Sal jy my met jou saam vat Op die vreemde strate van n nuwe stad En my naam roep En my hart joune maak Nou is die

Wys My Waar Jou Hart Nou Le by Gerhard Steyn - Pandora

wys my waar jou hart nou le
Listen to Wys my waar jou hart nou le by Gerhard Steyn for free, and see the artwork, lyrics and similar artists.

First human heart transplant - HISTORY

Video sponsored by Mercedes-Benz & Hugo BossWatch the official music video for Christophers single "My Heart"Video by MellowSubscribe to channel https://Chr

Christopher - My Heart (Official Music Video) - YouTube

Wys my waar jou hart nou le by Gerhard Steyn, Other music from Pretoria, GP, ZA on ReverbNation

Gerhard Steyn - Wys My Waar Jou Hart Nou Le: …

wys my waar jou hart nou le
On December 3, 1967, 53-year-old Louis Washkansky receives the first human heart transplant at Groote Schuur Hospital in Cape Town, South Africa. Washkansky, a

Songtext von Gerhard Steyn - Wys my waar jou hart …

wys my waar jou hart nou le
Wys my jou hart Vertel my wat jou pla, miskien kan ek help dra Ek wil jou hartseer ken, ek wil jou pyn verstaan Sou jy my in kan laat, dalk eendag met my praat Wys my jou hart Want as jy wegdraai staan ek leeg Voel ons liefde tevergeefs As jy wegdraai skree my siel Wat ons het word nou verniel Wys my jou hart, wys my jou hart Wel ek sien dit in jou oë, ek hoor dit aan jou stem Daars n

Roete Na Jou Hart - 4Werke | Shazam

Wys My Waar Jou Hart Nou Le Artist: Gerhard Steyn Album: Breekbaar, 2013. Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are! other options. Now playing: The Weeknd Blinding Lights. B94. Toto Africa. Beach 105.5