+358 44 7351 232

+358 44 7351 232

Kansalaistoiminta

Setlementtiliikkeellä on vahvat perinteet kansalaislähtöisestä toiminnasta

Kansalaistoiminta yhdistää kaikkia Setlementtiliikkeen toimialoja ja on erottamaton osa setlementeissä tehtävää työtä. Setlementtiliikkeen perustehtävä onkin moniäänisen ja yhdenvertaisuutta edistävän kansalaisyhteiskunnan rakentaminen.

kadet
Tervetuloa Aurinkoa Paivaasi

Vapaaehtoistoiminta

Setlementti Linnalan Nuoret ry:n vapaaehtoisena sinulla on mahdollisuus lahjoittaa aikaasi, osaamistasi sekä kokemustasi yhteisen hyvän lisäämiseksi.

Vapaaehtoisena sinulla on mahdollisuus sitoutua vapaaehtoistoimintaan pitkäaikaisesti tai vaikkapa yksittäisten tapahtumien merkeissä.

Jos olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoistyöntekijänä, mutta et ole varma mikä tehtävä sopisi sinulle, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä eri vaihtoehtoja.

Järjestämme vapaaehtoisille perehdytyksen sekä tukea koko työyhteisöltä. Järjestämme myös vertaistapaamisia muiden vapaaehtoisten kanssa. Tule mukaan lämminhenkiseen porukkaamme edistämään yhteistä hyvää.

Ideat toteutukseen - Kehitä idea ja toteuta se!

Voit olla kehittämässä vapaaehtoisuuteen perustuvaa yhteisöllistä, omaehtoista toimintaa tiloissamme esimerkiksi; voit tulla ohjaamaan lähiön omaa kokkikerhoa, järjestää oman tapahtuman, taidenäyttelyn, kehitä ja ohjaa äijäpiiriä, kädentaitojen ryhmää, kielipiiriä, kirjakerhoa, luontoretkeä  tai mitä tahansa muuta yhteisöllistä ja osallistavaa toimintaa, vain mielikuvitus on rajana.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä meille yhteydenottopyyntö!

Lähtökohtana yhdenvertaisuus

Setlementtiliikkeessä kansalaistoiminnalla luodaan edellytyksiä eri väestöryhmien kohtaamisille ja vahvistetaan asukkaiden mahdollisuuksia toimia, vaikuttaa ja olla osallisina yhteisöissä itselleen mielekkäillä tavoilla. Toiminnan lähtökohtana on yhdenvertaisuus ja paikallisten ihmisten tarpeet. Kansalaistoiminta on ihmisten omaehtoista, vapaaehtoiseen sitoutumiseen perustuvaa ja tasavertaista yhteistä työtä yhteiseksi hyväksi. Katso lisää www.setlementti.fi

Setlementti Linnalan Nuoret vie palvelut suoraan lähiöihin, sinne missä apua, tukea ja kansalaislähtöistä toimintaa tarvitaan. Järjestämme kaikille avointa kohtaamispaikka toimintaa sekä tarjoamme edellytyksiä kansalaisyhteiskunnan omaehtoiselle toiminnalle.

Rikhard Blomerus Juuso Jalkanen Mina Autan