+358 44 7351 232

+358 44 7351 232

Nuorisotilatoiminta

sekä nuorten yökahvila 13–29-vuotiaille

Avoimet ovet

Nuorisotiloissa toteutetaan ns. avoimien ovien toimintaa ja nuoria osallistavaa sosiaalista nuorisotyötä. Setlementtitalon monikäyttöisissä tiloissa on mahdollista toimia nuorten omien toiveiden mukaisesti. Avoimien ovien illoissa pelataan ja keskustellaan tekemisen ohella, osallistutaan ryhmätoimintoihin, katsellaan TV:tä, surffaillaan netissä, touhutaan pajalla tai vaikkapa leivotaan yhdessä.

Nuorisotila 13-29-vuotiaille on avoinna maanantaista torstaihin klo 15-20 sekä perjantaisin klo 18-22, Setlementtitalolla Savonlinnassa, os. Kämmekänkatu 2 (Hakan entinen päiväkoti).

Nuorisotyo Logo
Monitoimitalo Tekemista Riittaa
Nuorisotilat Materiaaleja

Toiminnalliset mahdollisuudet

Setlementtitalon nuorisotiloissa voidaan askarrella ja kehittää kädentaitoja vuodenaikojen ja nuorten omien ideoiden mukaisesti. Nuorisotilan käyttäjille järjestetään ryhmätoimintaa ja tapahtumia sekä mahdollisuus yhdessäoloon ja toimintaan.

Nuorisotilan yhteydessä toteutetaan avointa kerhotoimintaa, käden taitojen kerhosta kokkikerhoon. Nuoret voivat myös toteuttaa omia projektejaan, hyödyntäen työpajatoiminnan tiloja ja materiaaleja ohjatusti, tarpeidensa mukaan.

Nuorten "The Yökahvila" on avoinna 13–29-vuotiaille

Yökahvilaan voit tulla pelaamaan esim. biljardia, pingistä, erilaisia lauta- ja korttipelejä tai videopelejä.
Nuorisotilalle voit tulla myös muuten vaan viettämään kavereiden kanssa aikaa tai juttelemaan nuorisotyöntekijän kanssa.

The Yökahvila on avoinna perjantaisin klo 18.00 - 22.00

Tervetuloa!

Paikkana toimii Setlementtitalo Savonlinna, os. Kämmekänkatu 2.

Nuorisotilat Pelit