+358 44 7351 232

+358 44 7351 232

Setlementtitalo Savonlinna

Kohtaamispaikka kaikenikäisille

Kaipaatko päivääsi vaihtelua tai virikkeitä?

Kun kaipaat juttuseuraa, pelikavereita, käsitöitä tai vaikkapa aamiaisen kera kahvikupposta, on kohtaamispaikka kaikenikäisille avoinna arkipäivisin klo 9-13 välillä. Uusitut ja viihtyisät tilat sijaitsevat Hakan entisen päiväkodin rakennuksessa, os. Kämmekänkatu 2. Julkisilla kulkeminen on meille helppoa, sillä bussi numero 3 pysähtyy rakennuksen edustalle.

Nuorisotilatoimintaa talossamme on maanantaista torstaihin klo 15-20 sekä perjantaisin klo 18-22. Keskiviikkoisin tarjoamme kaikille ilmaisen keittolounaan alkaen klo 11. Jaamme myös leipää.

Kohtaamispaikka Logo
Keittolounas

Tiloja ja mahdollisuuksia

Pelimahdollisuuksia

Heti eteisaulastamme löytyy mukava sohva, johon voi istahtaa kavereiden kanssa. Nettiäkin pääsee selailemaan Wi-Fi -yhteyksiemme kautta oman kannettavan laitteen avulla.

Oleskelutilastamme löytyy pelimahdollisuuksia biljardista pelikonsoliin. Käsitöistä pitäville on olemassa pienimuotoinen käsityönurkkaus, josta löytyy langat uuteen neuletyöhön ja muuta käsityömateriaalia.

Soittimin varusteltuun musiikkihuoneeseen voi mennä jammailemaan sovittuna aikana. Omasta rauhasta pitäville löytyy myös rauhallisia soppia esimerkiksi lukemista varten. Löytyypä meiltä myös pienimuotoinen kuntosali. Talossa toimii myös pieni verstas, jossa on mahdollisuus esim. sovitusti korjailla omaa polkupyörää.

Pihamaamme on suuri ja valoisa. Sinne on suunnitteilla hyötypuutarha, jota jokainen kotipuutarhuri on tervetullut kopsuttelemaan. Tilaa löytyy myös vaikkapa sulkapallopelille tai ihan vain kavereiden kanssa hengailulle, ulkoiluun sekä lapsille leikkeihin.

Nuorisotilat Musiikkia
Monitoimitalo Poyta Katettuna

Varaa meiltä tilat kokouksiin ja juhliin

Tarvittaessa TV-ruudulla varustettua kokoushuonettamme on mahdollista varata palaverien pitoon tai isoa oleskelutilaamme esimerkiksi juhlatilaisuuksia varten. Suuremmatkin ryhmät mahtuvat tiloihimme ja tarjoiluiden järjestämisestä voidaan sopia keittiöväen kanssa.

Ota yhteyttä, niin sovitaan järjestelyistä!

Olet tärkeä ja tervetullut aina

Jos kaipaat tukea ja apua oman elämänhallintaan autamme ja etsimme juuri Sinulle sopivaa palvelua.

Voit olla meihin yhteydessä jos kaipaat tukea esim. koulutukseen, työllisyyteen, terveyteen tai elämänhallintaan liittyvissä kysymyksissä.

Tarvittaessa me lähdemme mukaasi etsimään vaikkapa työharjoittelupaikkaa.

 

Tule mukaan – läsnäolosi on meille tärkeää!

Monitoimitalo Lapsia