+358 44 7351 232

+358 44 7351 232

TUE, LAHJOITA, OSALLISTU

Lahjoita

kadet

Hei, Savonlinnalainen! Voit tukea toimintaamme rahallisesti lahjoittamalla itsellesi sopivan summan alla olevien ohjeiden mukaan. Kaikki kerätyt varat käytetään lyhentämättömänä lapsi- ja nuorisotoimintaamme. Kerätyillä varoilla tuetaan mm. lasten ja nuorten harrastekerhoja sekä nuorisotilatoimintaa. Lisäksi järjestämme erilaisia retkiä ja leirejä ympäri vuoden lapsille, nuorille sekä perheille.

Lahjoitukset tilille: IBAN FI57 5651 1320 0956 89

Kirjoita viestiksi: Lahjoitus

Rahankeräyslupa nro RA/2019/590
Rahankeräyslupa myönnetty: 10.07.2019 - Setlementti Linnalan Nuoret ry
Luvan myöntäjä: Itä-Suomen poliisilaitos
10.7.2019-30.6.2020 Itä-Suomen poliisilaitoksen alueella savonlinnalaisen nuorisotyön tukemiseen.
Varat käytetään keräyksen aikana ja mahdollisimman pian keräyksen päätyttyä

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoisena sinulla on mahdollisuus lahjoittaa aikaasi, osaamistasi sekä kokemustasi yhteisen hyvän lisäämiseksi. Voit sitoutua vapaaehtoistoimintaan pitkäaikaisesti tai vaikkapa yksittäisten tapahtumien merkeissä.

Jos olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoistyöntekijänä, mutta et ole varma mikä tehtävä sopisi sinulle, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä eri vaihtoehtoja.

Järjestämme vapaaehtoisille perehdytyksen sekä tukea koko työyhteisöltä. Järjestämme myös vertaistapaamisia muiden vapaaehtoisten kanssa. Tule mukaan lämminhenkiseen porukkaamme edistämään yhteistä hyvää.

Ideat toteutukseen - Kehitä idea ja toteuta se!

Voit olla kehittämässä vapaaehtoisuuteen perustuvaa yhteisöllistä, omaehtoista toimintaa tiloissamme esimerkiksi; voit tulla ohjaamaan lähiön omaa kokkikerhoa, järjestää oman tapahtuman, taidenäyttelyn, kehitä ja ohjaa äijäpiiriä, kädentaitojen ryhmää, kielipiiriä, kirjakerhoa, luontoretkeä tai mitä tahansa muuta yhteisöllistä ja osallistavaa toimintaa, vain mielikuvitus on rajana.

tyttoja

Palanen elämää -verkkokauppa

Palanen elämää on Suomen Setlementtiliiton verkkokauppa, jonka aineettomilla lahjoilla autat tavallisia ihmisiä ympäri Suomen. Samalla ilahdutat myös ystävääsi!

Palanen elämää on ainutlaatuinen tapa auttaa: lahjallasi voidaan hankkia esimerkiksi urheiluvälineitä kotipaikkakuntasi lapsille. Jos varoja kertyy enemmän kuin avustamiseen tarvitaan, ylimenevä osa käytetään yhdistyksen muiden avustuskohteiden rahoittamiseen

Tutustu osoitteessa www.palanenelamaa.fi

Muu yhteistyö

Onko mielessäsi jokin muunlainen avustustoiminta kuin yllä mainitut vaihtoehdot? Haluaisitko esim. lahjoittaa välineitä käyttöömme, tai oletko kiinnostunut yritysyhteistyöstä tai muusta sponsoroinnista? Ole reilusti yhteydessä, niin tuumaillaan yhdessä sopivia ratkaisuja!

Anna nimesi.
Syötä toimiva sähköpostiosoite.
Syötä toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.